onsdag 23. mars 2011

"...de dro på guttetur, med Ine i bur..."

I helgen slang jeg meg vilt og spontant på en gjeng gutta-boysen som skulle til Levi i Finnland fra torsdag til mandag. And oh my fucking god... Levi er fett!


Hytta vi skulle bo i var über-søt med bastue(/sauna) og eget kjøkken. Første dagen vi kom kjørte vi all in, siden det var første kvelden... Med noget redusert gå-tempo og iq, fant vi veien til bakken allerede i 11-tiden dagen etter. Og etter litt(les: sikkert to timer) banning og sverting kom man seg fremover på snøfjøla, men jeg var rimelig lykkelig når vi satt oss ned og tok en øl isteden! Etter bakken var det rett i dusjen etter en liten strekk, på sofa/seng og på tide å starte festen. Ut på byen og tilbake på nash... Badstue + snø = sant.



Dag to var rimelig lik; redusert i bakken, drikke øl i bakken, fin form i bakken, dø i bakken, handle, dusje, drikke, ut, nash... til naboen følte han ville informere oss om at "nå var festen over" i 5, halv 6 tiden på morningen. "Skal vi vedde, den varer helt til mandag!", tenkte vi og kjørte like hardt som vi hadde gjort til da, haha.
Fantastisk tankegang på der der finlenderne....
Og sånne brett solgte de i butikken, man slapp å bære varene hjem, YAAY!

Lørdag hadde jeg ikke mer krefter i armer og bein, og sto over bakken, haha. Byjente for sure, eller Asfalt-frøken som jeg også fikk høre. Men ut dro vi, og fulle blei vi... Var jo trossalt lørdag!

Søndagen var heller laber for hele gjengen og vi tenkte egentlig å ta massage, typisk nok på den eneste dagen i hele uka da massage-sjappa var stengt... Men brått fikk vi party-ånden over oss, også bar det ut på rairai igjen. Puuuh....

Mandagen hadde vi tidenes største frokost(kunne jo ikke kaste SÅ masse mat!), før vi pakket sammen alt nips og naps og vendte snuta hjemover. Oh herlige Norge, du er så undervurdert språkmessig.


Alt i alt, med eller uten melkesyre i beina, alkohol i blodet, sprit i øyet, en utrolig fet og koselig tur med en RIMELIG FANTASTISK gjeng dudes. Takk gutta!

(Krysser fingrene i smug for at "prinsessa" får være med en annen gang også...)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar